Nakon prometne nesreće napustio mjesto događaja

Jučer, 18. studenog u 14.35 sati na raskrižju Supilove i Zagrebačke ulice dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom.

Jučer, 18. studenog u 14.35 sati na raskrižju Supilove i Zagrebačke ulice dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom. Hrvatska državljanka starosti 26 godina upravljala je biciklom biciklističkom stazom Supilove ulice u smjeru Zagrebačke ulice te je započela radnju nepropisnog skretanja u desno a da se prethodno nije uvjerila da tu radnju može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu. Tom prilikom je došlo do udara prednjeg djela mopeda kojim je upravljao nepoznati vozač desnom stranom kolnika Supilove ulice u desni bočni dio bicikla. U prometnoj nesreći vozačica bicikla je zadobila ozljede te joj je medicinska pomoć pružena u OB Varaždin nakon čega je puštena kući dok ozljede nisu okvalificirane. Nakon prometne nesreće vozač mopeda je napustio mjesto događaja prometne nesreće a da nije ostavio svoje osobne podatke i podatke o vozilu koje je sudjelovalo u istoj. 

U svezi s navedenim molimo građane koji su se u trenutku nesreće zatekli na mjestu događaja ili imaju kakvih saznanja o vozaču mopeda da se jave na broj telefona 372-404 ili 92, odnosno da osobno dođu u prostorije Postaje prometne policije Varaždin.


Stranica