Apatija - prometna nesreća s poginulom osobom

U utorak, 17. studenog oko 18.25 sati na županijskoj cesti broj 2079 u mjestu Apatija dogodila se prometna nesreća s poginulom osobom. Hrvatski državljanin starosti 50 godina upravljao je osobnim vozilom navedenom cestom u smjeru Slokovca te je zbog neprilagođene brzine kretanja vozila

U utorak, 17. studenog oko 18.25 sati na županijskoj cesti broj 2079 u mjestu Apatija dogodila se prometna nesreća s poginulom osobom. Hrvatski državljanin starosti 50 godina upravljao je osobnim vozilom navedenom cestom u smjeru Slokovca te je zbog neprilagođene brzine kretanja vozila, prednjim djelom vozila udario u stražnji dio neregistriranog kombajna kojim je ispred njega pod utjecajem alkohola upravljao hrvatski državljanin starosti također 50 godina, a koji se zaustavio na kolniku poradi propuštanja vozila iz suprotnog smjera i skretanja u lijevo u dvorište.

U prometnoj nesreći vozač osobnog vozila je zadobio tjelesne ozljede uslijed kojih je preminuo na mjestu nesreće, što je konstatirano po liječnici HMP DZ Ludbreg. Istražna sutkinja Županijskog suda u Varaždinu naložila je obdukciju preminulog.
U vremenu od 18.33 do 22.15 sati županijska cesta 2079 na navedenoj dionici bila je zatvorena za sav promet te se isti uz privremenu regulaciju odvijao obilaznim pravcima. Ovo je četrnaesta smrtno stradala osoba na prometnicama Varaždinske županije tijekom 2009. godine.


Stranica