Prometna nesreća na jugozapadnoj obilaznici grada Varaždina

U ponedjeljak, 16. studenog u 15.35 sati na državnoj cesti D-2 na jugozapadnoj obilaznici grada Varaždina, u blizini odvojka za farmu „Koke“ dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom.

U ponedjeljak, 16. studenog u 15.35 sati na državnoj cesti D-2 na jugozapadnoj obilaznici grada Varaždina, u blizini odvojka za farmu „Koke“ dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom. Do prometne nesreće je došlo na način što je nepoznati vozač upravljao osobnim vozilom navedenom cestom iz smjera Gojanca u smjeru Poljane te je najvjerojatnije uslijed neprilagođene brzine kretanja stanju kolnika i uvjetima prometovanja izgubio nadzor nad upravljačem vozila kojim je sletio u desno van kolnika na južnu cestovnu bankinu gdje je u bočnom zanošenju probio zaštitnu metalnu pletenu ogradu ceste, a potom se prevrnuo na krov u cestovnom jarku za odvodnju oborinskih voda u kojem nije bilo vode.

Nakon događaja prometne nesreće u kojoj je putnik iz osobnog vozila, hrvatski državljanin starosti 44 godine zadobio ozljede, nepoznati je vozač napustio mjesto događaja te se udaljio u nepoznatom smjeru.
Ozlijeđeni putnik je prevezen u Opću bolnicu Varaždin gdje je nakon pružene medicinske pomoći zadržan na liječenju dok će se ozljede okvalificirati naknadno. Od istog su dobivene informacije o mogućem počinitelju – vozaču osobnog vozila, te su u tijeku provjere od strane policijskih službenika.


Stranica