Varaždin - nakon prouzročene prometne nesreće napustio mjesto događaja

U subotu, 7. studenog oko 13 sati na raskrižju ulica Stanka Vraza i Hallerove aleje dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom.

U subotu, 7. studenog oko 13 sati na raskrižju ulica Stanka Vraza i Hallerove aleje dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom. Do prometne nesreće je došlo na način što je nepoznati vozač upravljao biciklom ulicom Stanka Vraza u smjeru autobusnog kolodvora, te dolaskom do raskrižja sa Hallerovom alejom kod obilježenog pješačkog prijelaza nije stao ispred istog radi propuštanja pješakinje starosti 17 godina koja je prelazila istim.

Tom prilikom došlo je do udara prednjeg kotača bicikla u tijelo pješakinje koja je nakon udara pala na kolnik. Navedena je zadobila ozljede te je prevezena u OB Varaždin gdje joj je pružena medicinska pomoć dok ozljede nisu okvalificirane.
  Po izazvanoj prometnoj nesreći vozač bicikla se udaljio sa mjesta događaja a da nije ostavio svoje osobne podatke. Molimo građane ukoliko imaju bilo kakve podatke o vozaču bicikla ili druga korisna saznanja, da isto dojave na broj telefona 042/372 404 ili 92.


Stranica