Lepoglava – prometna nesreća s ozlijeđenim osobama

U petak, 6. studenog oko 13.50 sati na državnoj cesti D-35 van naseljenog mjesta Lepoglave dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama.

U petak, 6. studenog oko 13.50 sati na državnoj cesti D-35 van naseljenog mjesta Lepoglave dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama. Državljanin Slovenije starosti 70 godina upravljao je osobnim vozilom iz smjera Ivanca u smjeru Lepoglave te je započeo radnju pretjecanja osobnog vozila kojim je ispred njega upravljao hrvatski državljanin starosti 61 godinu.

Tom prilikom je zbog neprilagođene brzine kretanja došlo do zanošenja osobnog vozila 70-godišnjaka i kontakta sa drugim vozilom uslijed čega i slijetanja vozila kojim je upravljao 70-godišnjak u desnu stranu van kolnika gdje je došlo do višestrukog prevrtanja vozila. U prometnoj nesreći 70-godišnji vozač i putnica iz njegovog vozila starosti 62 godine zadobili su ozljede te su prevezeni u OB Varaždin gdje su nakon pružene medicinske pomoći zadržani na liječenju dok će se ozljede okvalificirati naknadno.


Stranica