Greda – u prometnoj nesreći ozlijeđena djevojčicaa

Jučer, 3. studenog oko 14.25 sati na državnoj cesti D-35 u mjestu Greda dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom.

Jučer, 3. studenog oko 14.25 sati na državnoj cesti D-35 u mjestu Greda dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom. Do prometne nesreće je došlo na način što se djevojčica starosti 13 godina sama kretala pješke lijevim rubom kolnika iz pravca Varaždina u pravcu Ivanca, te je kod kbr. 53 zbog nepropisnog pretjecanja od strane nepoznatog osobnog vozila došlo do udara lijevog bočnog ogledala vozila u desnu ruku pješakinje. Djevojčica je u prometnoj nesreći zadobila ozljede te je prevezena u OB Varaždin gdje joj je pružena medicinska pomoć dok su ozljede okvalificirane kao lake tjelesne ozljede.

Nakon prouzročene prometne nesreće nepoznati vozač se sa vozilom udaljio sa mjesta događaja a da nije ostavio podatke o sebi kao ni o vozilu koje je sudjelovalo u prometnoj nesreći.
Molimo građane da ukoliko imaju saznanja o vozaču odnosno vozilu koje je sudjelovalo u ovoj prometnoj nesreći ili druge korisne informacije, da isto dojave na broj telefona 92 ili 373 449.


Stranica