U tučnjavi zadobio teške tjelesne ozljede

Slika PU_V/vijesti/ilustracije/napad_sakama.jpg

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad dvojicom hrvatskih državljana starosti 56 i 26 godina utvrđeno je da su se isti u nedjelju, 1. studenog oko 1.30 sati ispred ugostiteljskog objekta „Mony“ u Sudovcu, verbalno, a potom i fizički sukobili sa dvojicom hrvatskih državljana starosti 31 i 32 godine.

Foto: Ilustracija
Dovršenim kriminalističkim istraživanjem nad dvojicom hrvatskih državljana starosti 56 i 26 godina utvrđeno je da su se isti u nedjelju, 1. studenog oko 1.30 sati ispred ugostiteljskog objekta „Mony“ u Sudovcu, verbalno, a potom i fizički sukobili sa dvojicom hrvatskih državljana starosti 31 i 32 godine. Prilikom fizičkog sukoba navedeni su se međusobno udarali rukama i nogama po različitim dijelovima tijela.

U jednom trenutku uslijed udaraca 32-godišnjak je pao na asfaltiranu podlogu gdje su ga muškarci starosti 56 i 26 godina te još dvije za sada nepoznate osobe nastavili udarati nogama po tijelu, uslijed čega je isti zadobio ozljede u vidu krvarenja u mozak, loma čeone i tjemene kosti, loma sjekutića, otvoren rane glave i natučenja trbuha. Isti je prevezen u OB Varaždin gdje je zadržan na liječenju dok su ozljede okvalificirane kao teške tjelesne ozljede.
Protiv navedenih muškaraca starosti 56 i 26 godina podnosi se kaznena prijava za počinjeno kazneno djelo Teške tjelesne ozljede iz članka 99. Kaznenog zakona, dok policijski službenici nastavljaju rad na utvrđivanju identiteta dvojice nepoznatih muškaraca, te svih okolnosti navedenog događaja nakon čega slijede odgovarajuće prijave nadležnim tijelima.


Stranica