Druškovec – provala u radne strojeve

U vremenu od 30. listopada do 2. studenog, nepoznati je počinitelj izvršio provalu u dva radna stroja vlasništvo poduzeća „Hidroing“ koji se nalaze u mjestu Druškovec na regulaciji rijeke Bednje.

U vremenu od 30. listopada do 2. studenog, nepoznati je počinitelj izvršio provalu u dva radna stroja vlasništvo  poduzeća „Hidroing“ koji se nalaze u mjestu Druškovec na regulaciji rijeke Bednje. Provala je izvršena na način što je nepoznati počinitelj nasilno otvorio spremnike za gorivo radnih strojeva odakle je otuđio dvadesetak litara dizel goriva. Materijalna šteta cijeni se na oko 400 kuna. Ivanec - provala u poduzeće „Šprem Amarena“.

Tijekom noći s nedjelje na ponedjeljak, 1./2. studenog u vremenu od 17 do 8 sati nepoznati je počinitelj počinio tešku krađu provaljivanjem u prostorije poduzeća „Šprem Amarena“ u Ivancu na način što je nasilno otvorio jedna od vrata objekta i ušao u unutrašnjost gdje je ispreturao stvari ali nije ništa otuđio. Materijalna šteta nastala oštećenjem cijeni se na oko 100 kuna.


Stranica