Varaždinske Toplice – požar krovišta stambene zgrade

Jučer, 1. studenog, Policijska postaja Novi Marof zaprimila je dojavu dežurnog Javne vatrogasne postrojbe Varaždin da je u Varaždinskim Toplicama, Naselje Hrvatskog proljeća došlo do požara krovišta stambene zgrade.

Jučer, 1. studenog, Policijska postaja Novi Marof zaprimila je dojavu dežurnog Javne vatrogasne postrojbe Varaždin da je u Varaždinskim Toplicama, Naselje Hrvatskog proljeća došlo do požara krovišta stambene zgrade. Izvršenim očevidom kojem je prisustvovao inspektor zaštite od požara i eksplozija PU varaždinske utvrđeno je da je istog dana oko 10 sati došlo do požara u potkrovlju stana vlasništvo hrvatskog državljanina starosti 26 godina, koji se nalazi u sklopu stambene zgrade, te je u požaru izgorjelo potkrovlje i krovište iznad istog.

Do požara je došlo u unutrašnjosti radne sobe u potkrovlju na posteljini kreveta uslijed ostavljenog opuška, odakle se požar proširio na sve gorive dijelove namještaja, elemente drvene stropne obloge i drveno krovište koje je djelomično obgorjelo.
Prilikom požara ozljede u vidu opeklina ruku zadobio je 26-godišnji vlasnik te je po HMP DZ Novi Marof prevezen u OB Varaždin gdje je nakon pružene medicinske pomoći pušten kući. Požar je ugašen po pripadnicima DVD Varaždinske Toplice, a nastala materijalna šteta cijeni se na oko 20 000 kuna.


Stranica