Bartolovec - prometna nesreća s poginulom osobom

U petak, 30. listopada oko 14.40 sati u Varaždinskoj ulici u mjestu Bartolovec dogodila se prometna nesreća s poginulom osobom.

U petak, 30. listopada oko 14.40 sati u Varaždinskoj ulici u mjestu Bartolovec dogodila se prometna nesreća s poginulom osobom. Do prometne nesreće došlo je na način što je hrvatska državljanka starosti 69 godina upravljala biciklom biciklističkom trakom Varaždinske ulice iz smjera Trnovca u smjeru Šemovca te je dolaskom do kbr. 20, biciklom skrenula u lijevo na prometnu traku. Tom je prilikom u zadnji kotač bicikla prednjim djelom udarilo osobno vozilo kojim je u istom smjeru upravljala hrvatska državljanka starosti 31 godinu.

Nakon udara vozila u bicikl vozačica bicikla je pala na kolnik gdje je od zadobivenih ozljeda preminula, što je konstatirano po liječnici ekipe HMP DZ Varaždin.
Istražna sutkinja Županijskog suda u Varaždinu naložila je obdukciju preminule, a također je izvršen i izvanredni tehnički pregled osobnog vozila. U vremenu od 16 do 16.20 sati promet Varaždinskom ulicom bio je zatvoren za promet. Ovo je trinaesta smrtno stradala osoba na prometnicama Varaždinske županije u 2009. godine.


Stranica