Mali Vrh i Lovrečan Breg - provale u vikend kuće

U vremenskom razdoblju od 28. do 30. listopada, nepoznati je počinitelj počinio provalu u vikend kuću u mjestu Mali Vrh, vlasništvo hrvatskog državljanina starosti 44 godine na način što je nasilno otvorio vrata podruma vikend kuće i ušao u unutrašnjost odakle je otuđio trimer i inox bačvu u kojoj se nalazilo vino. Materijalna šteta cijeni se na oko 2 000 kuna.

U vremenskom razdoblju od 28. do 30. listopada, nepoznati je počinitelj počinio provalu u vikend kuću u mjestu Mali Vrh, vlasništvo hrvatskog državljanina starosti 44 godine na način što je nasilno otvorio vrata podruma vikend kuće i ušao u unutrašnjost odakle je otuđio trimer i inox bačvu u kojoj se nalazilo vino. Materijalna šteta cijeni se na oko   2 000 kuna.

Nadalje, u vremenu od 28. do 31. listopada, također u mjestu Mali Vrh, nepoznati je počinitelj izvršio provalu u vikend kuću vlasništvo hrvatskog državljanina starosti 61 godinu, a u vremenskom razdoblju od 10. do 31. listopada i u vikend kuću vlasništvo hrvatskog državljanina starosti 80 godina, na način što je nasilno otvorio vrata vikend kuća i ušao u unutrašnjost odakle nije ništa otuđio.


Također, u vremenskom razdoblju od 10. do 31. listopada, u mjestu Lovrečan Breg, nepoznati je počinitelj provalio u vikend kuću vlasništvo hrvatske državljanke starosti 41 godinu na način što je nasilno ušao u vikend kuću odakle nije ništa otuđio.


Stranica