Varaždin - prometna nesreća s ozlijeđenim osobama

Jučer, 29. listopada u 5.20 sati na raskrižju ulica R. Hercega i Hallerove aleje dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama.

Jučer, 29. listopada u 5.20 sati na raskrižju ulica R. Hercega i Hallerove aleje dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama. Hrvatski državljanin starosti 37 godina upravljao je osobnim vozilom Hallerovom alejom iz smjera Nove Vesi te je dolaskom do semaforiziranog raskrižja sa ulicom R. Hercega koja je prometnim znakom „stop“ označena kao cesta s prednošću prolaska (u vrijeme kad je semaforski uređaj kojim se upravlja promet na raskrižju bio van funkcije u fazi „trepčuće žuto“), vozilom ušao u raskrižje a da prethodno nije propustio osobno vozilo kojim je ulicom Ratimira Hercega upravljala hrvatska državljanka starosti 32 godine.

Tom prilikom je došlo do udara prednjeg djela 32-godišnje vozačice u desni bočni dio drugog vozila. U prometnoj nesreći putnica iz osobnog vozila 37-godišnjaka, hrvatska državljanka starosti 32 godine te putnica iz vozila 32-godišnjakinje, hrvatska državljanka starosti 27 godina zadobile su ozljede te im je medicinska pomoć pružena u OB Varaždin ali ozljede nisu okvalificirane.


Stranica