Možđenec – prometna nesreća s ozlijeđenim osobama

Jučer, 29. listopada oko 7.35 sati u mjestu Možđenec, van naselja na raskrižju državnih cesta D-22 i D-24 dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama.

Jučer, 29. listopada oko 7.35 sati u mjestu Možđenec, van naselja na raskrižju državnih cesta D-22 i D-24 dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama. Hrvatska državljanka starosti 36 godina upravljala je osobnim vozilom državnom cestom D-22 te dolaskom do navedenog raskrižja nije vozilo zaustavila na znak „stop“ već je ušla u raskrižje u kojem trenutku je iz smjera Novog Marofa naišlo teretno vozilo kojim je upravljala hrvatska državljanka starosti 21 godinu. 

Tom prilikom je došlo do udara prednjeg djela teretnog vozila u prednji lijevi dio osobnog vozila koje je od siline udara odbačeno van kolnika u prometni znak.
U prometnoj nesreći vozačica osobnog vozila i putnica iz njezinog vozila hrvatska državljanka starosti 54 godine zadobile su ozljede te su vozilom HMP DZ Novi Marof prevezene u OB Varaždin gdje im je pružena medicinska pomoć dok će se ozljede okvalificirati naknadno.


Stranica