Provale u vikend kuće u Vrtlinovcu i Martinkovcu

U vremenskom razdoblju od 15. do 28. listopada u mjestu Vrtlinovec, nepoznati je počinitelj počinio provalu u vikend kuću vlasništvo hrvatskog državljanina starosti 61 godinu, na način što je nasilno otvorio ulazna vrata vikend kuće i ušao u unutrašnjost odakle je otuđio bušilicu.

U vremenskom razdoblju od 15. do 28. listopada u mjestu Vrtlinovec, nepoznati je počinitelj počinio provalu u vikend kuću vlasništvo hrvatskog državljanina starosti 61 godinu, na način što je nasilno otvorio ulazna vrata vikend kuće i ušao u unutrašnjost odakle je otuđio bušilicu. Materijalna šteta prema izjavi vlasnika cijeni se na oko 500 kuna.

Nadalje, u vremenskom razdoblju od 26. do 28. listopada, u mjestu Martinkovec, na predjelu zvanom „Vukovec“,  nepoznati je počinitelj izvršio teške krađe provaljivanjem u tri vikend kuće vlasništvo hrvatskih državljana starosti 85, 51 i 59 godina, na način što je nasilno otvorio ulazna vrata vikend kuća te iz vikend kuće 85-godišnjaka otuđio inox bačve i plinsku bocu, iz vikend kuće 51-godišnjaka motornu kosilicu, dok iz vikend kuće 59-godišnjaka nije ništa otuđio.
Ukupna materijalna šteta cijeni se na oko 7 500 kuna.


Stranica