Provale u vikend kuće u Varaždinskim Toplicama i Gornjem Ledincu

U vremenu od 16. do 17. listopada od 19 do 13 sati u naselju Selnica iznad Varaždinskih Toplica, nepoznati je počinitelj izvršio provalu u tri vikend kuće vlasništvo hrvatskih državljana starosti 62, 50 i 35 godina.

U vremenu od 16. do 17. listopada od 19 do 13 sati u naselju Selnica iznad Varaždinskih Toplica, nepoznati je počinitelj izvršio provalu u tri vikend kuće vlasništvo hrvatskih državljana starosti 62, 50 i 35 godina. Provale su izvršene na način što je nepoznati počinitelj nasilno otvorio ulazna vrata vikend kuća i ušao u unutrašnjost gdje je iz vikend kuće 62-godišnjaka otuđio jednu inox bačvu, plinske boce i razna alkoholna pića, pričinivši materijalnu štetu od oko 2000 kuna. Iz vikend kuće 35-godišnjaka otuđio je inox bačvu, motornu pilu i trimer, pričinivši materijalnu štetu od oko 6000 kuna. Iz vikend kuće 50-godišnjaka nije ništa otuđio, a materijalna šteta nastala oštećenjima cijeni se na oko 200 kuna.

Nadalje, u vremenu od 16. do 17. listopada od 19 do 15 sati, nepoznati je počinitelj izvršio provalu u vikend kuću vlasništvo hrvatskog državljanina starosti 68 godina u Varaždinskim Toplicama, na način što je nasilno otvorio ulazna vrata vikend kuće i ušao u unutrašnjost odakle nije ništa otuđio. Materijalna šteta nastala oštećenjem cijeni se na oko 500 kuna.

Također, u vremenu od 16. do 17. listopada od 17 do 8.40 sati na predjelu zvanom „Briška“ u Gornjem Ledincu, nepoznati je počinitelj izvršio provalu u vikend kuću vlasništvo hrvatskog državljanina starosti 66 godina na način što je nasilno otvorio jedan od prozora vikend kuće i kroz nastali otvor ušao unutrašnjost gdje je ispreturao stvari ali nije ništa otuđio.



Stranica