U prometnoj nesreći ozlijeđena vozačica bicikla

U nedjelju, 4. listopada, u 21.15 sati na županijskoj cesti broj 2072 između mjesta Sveti Đurđ i Karlovec Ludbreški dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom.

U nedjelju, 4. listopada, u 21.15 sati na županijskoj cesti broj 2072 između mjesta Sveti Đurđ i Karlovec Ludbreški dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom. Hrvatski državljanin starosti 26 godina upravljao je osobnim vozilom prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola u smjeru mjesta Sveti Đurđ te je neposredno nakon izlaska iz mjesta Karlovec Ludbreški, vozilom prešao na lijevu stranu kolnika gdje je lijevim bočnim ogledalom udario u lijevu ruku hrvatske državljanke starosti 72 godine koja je upravljala biciklom iz suprotnog smjera.

Nakon toga vozač osobnog vozila se zajedno sa vozilom bez zaustavljanja udaljio u nepoznatom smjeru, te je naknadno pronađen po policijskim službenicima Policijske postaje Ludbreg.
Vozačica bicikla je u prometnoj nesreći zadobila ozljede koje su joj sanirane u HMP DZ Ludbreg te okvalificirane kao lake.



Stranica