Obavijesti o provođenju operativnih akcija

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske, sutra, 30. rujna, kroz neposredni nadzor prometa na cestama provest će operativnu akciju „Istek tehničkog pregleda vozila i važenja prometnih dozvola“,

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske, sutra, 30. rujna, kroz neposredni nadzor prometa na cestama provest će operativnu akciju „Istek tehničkog pregleda vozila i važenja prometnih dozvola“, kojom prilikom će se pojačati nadzor prometa neregistriranih vozila te vozila kojima je isteklo važenje prometne dozvole vozila i obveznog osiguranja.  

Također će se istog dana provesti operativna akcija „Sigurnost prometa na željezničko-cestovnim prijelazima“ tijekom koje će se vršiti pojačani nadzor prometa na zaštićenim željezničko-cestovnim prijelazima (branici, polubranici, svjetlosna i zvučna signalizacija), te na nezaštićenim željezničko-cestovnim prijelazima (obilježeni samo prometnim znakom), a prekršaji će se utvrđivati neposrednim opažanjem policijskih službenika i video nadzorom.

Isto tako, u srijedu 30. rujna i četvrtak 1. listopada,  policijski službenici Postaje prometne policije Varaždin a u suradnji s Inspekcijom za nadzor cestovnog prometa Ministarstva mora, prometa i infrastrukture RH, provest će nadzor autobusa kojima se organizirano prevoze djeca.



Stranica