Novi Marof - prometna nesreća s povrijeđenom osobom

U subotu 26. rujna oko 10.35 sati u gradu Novom Marofu u Zagrebačkoj ulici došlo je do prometne nesreće s povrijeđenom osobom.

U subotu 26. rujna oko 10.35 sati u gradu Novom Marofu u Zagrebačkoj ulici došlo je do prometne nesreće s povrijeđenom osobom. Do prometne nesreće došlo je na način što se hrvatski državljanin starosti 31 godinu kretao osobnim automobilom Zagrebačkom ulicom te zbog neprilagođene brzine stanju i uvjetima na kolniku prednjim djelom udario u stražnji dio osobnog automobila kojim je upravljao hrvatski državljanin starosti 71 godinu a koji se zaustavio ispred pješačkog prijelaza radi propuštanja pješaka.

Ozljede u prometnoj nesreći zadobili su vozač koji je svoje vozilo zaustavio ispred pješačkog prijelaza starosti 71 godinu te putnica u vozilu koje je izazvalo prometnu nesreću starosti 21 godinu.
Isti su vozilom Hitne medicinske pomoći prevezeni u Opću bolnicu Varaždin dok ozljede za sada nisu okvalificirane. Materijalna šteta prouzročena prometnom nesrećom cijeni se na oko 10 000 kuna.

 


Stranica