Nogometna utakmica između NK „Plitvica“ Gojanec i NK „Dinamo“ Zagreb – obavijest

Sutra, 23. rujna, s početkom u 15.30 sati u mjestu Gojanec na nogometnom igralištu NK „Plitvica“ odigrat će se nogometna utakmica 1/16 finala Kupa Hrvatske između NK „Plitvica“ iz Gojanca i NK „Dinamo“ iz Zagreba.

Sutra, 23. rujna, s početkom u 15.30 sati u mjestu Gojanec na nogometnom igralištu NK „Plitvica“ odigrat će se nogometna utakmica 1/16 finala Kupa Hrvatske između NK „Plitvica“ iz Gojanca i NK „Dinamo“ iz Zagreba. Obzirom da se očekuje veći broj posjetitelja navedene nogometne utakmice, u vremenu od 13.30 sati pa do završetka utakmice uspostavit će se privremena regulacija prometa. U cilju sigurnije i brže protočnosti prometa, na frekventnijim mjestima u Gojancu, posebno na raskrižju državne ceste D-35 i ulice Matije Gupca vršit će se fizička regulacija prometa od strane policijskih službenika i pripadnika Prometne jedinice mladeži, dok će se u Plitvičkoj ulici uspostaviti jednosmjerni promet vozila i to dolaskom iz smjera sjevera prema jugu.

Mole se vozači da poštuju prometne propise kao i upute dane od strane pripadnika Prometne jedinice mladeži te da brzinu kretanja prilagode stanju i uvjetima na cesti, a posebno da kod parkiranja vozila na pravilan način koriste parkirališna mjesta te time omoguće nesmetan prolaz pješacima, tj. da ne ostavljaju vozila parkirana na kolniku ulica i time dovode u opasnost ostale sudionike.

Također molimo mještane Gojanca kao i okolnih mjesta da prilikom dolaska na nogometnu utakmicu iskoriste mogućnost dolaska pješice ili biciklom.
Isto tako, upućujemo posjetitelje navedene utakmice da je temeljem Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima u športski objekt zabranjeno unošenje alkoholnih pića, opojnih droga, pirotehničkih sredstava, oružja i drugih sredstava pogodnih za nanošenje ozljeda ili za stvaranje nereda i nasilja kao i unošenje predmeta pogodnih za bacanje u natjecateljski ili gledateljski prostor.


Stranica