Cerje Nebojse – prometna nesreća s ozlijeđenom osobom

U petak, 18. rujna u 14.10 sati na državnoj cesti D-35 u mjestu Cerje Nebojse dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom.

U petak, 18. rujna u 14.10 sati na državnoj cesti D-35 u mjestu Cerje Nebojse dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenom osobom. Hrvatski državljanin starosti 27 godina upravljao je teretnim vozilom iz smjera Ivanca u smjeru Varaždina te je zbog neprilagođene brzine kretanja prednjim djelom svog vozila udario u stražnji dio osobnog vozila kojim je ispred njega upravljao hrvatski državljanin starosti 19 godina a koji se zaustavio na kolniku zbog propuštanja vozila iz suprotnog smjera i skretanja u lijevo.

Tom prilikom je došlo do zanošenja teretnog vozila kojim je upravljao 27-godišnji vozač u lijevo i udara stražnjeg lijevog djela vozila u lijevi bočni dio teretnog vozila kojim je iz suprotnog smjera upravljao hrvatski državljanin starosti 33 godine.
U prometnoj nesreći putnik iz osobnog vozila, hrvatski državljanin starosti 47 godina zadobio je ozljede u predjelu vrata te je izjavio da će sam naknadno zatražiti medicinsku pomoć.



Stranica