Provale u vikend kuće u Vinica Bregu i Jalžabetu

Tijekom noći 16./17. rujna u vremenu od 19 do 10 sati nepoznati je počinitelj počinio provalu u četiri vikend kuće u mjestu Vinica Breg.

Tijekom noći 16./17. rujna u vremenu od 19 do 10 sati nepoznati je počinitelj počinio provalu u četiri vikend kuće u mjestu Vinica Breg. Provale su izvršene na način što je nepoznati počinitelj nasilno otvorio ulazna vrata vikend kuća te iz vikend kuće vlasništvo hrvatskog državljanina starosti 50 godina otuđio nekoliko komada punih plinskih boca, iz vikend kuće vlasništvo hrvatskog državljanina starosti 47 godina također plinsku bocu i dvadesetak kilograma kobasica, dok iz vikend kuća vlasništvo hrvatskih državljana starosti 45 i 53 godine nije ništa otuđio. Sveukupna materijalna šteta cijeni se na oko 2 000 kuna.

Također,  u vremenu od 15. do 17. rujna na predjelu „Golo Brdo“ u Jalžabetu, nepoznati je počinitelj izvršio tešku krađu provaljivanjem u vikend kuću vlasništvo hrvatske državljanke starosti 57 godina na način što je nasilno otvorio ulazna vrata vikend kuće i ušao u unutrašnjost iste ali tom prilikom nije ništa otuđio.



Stranica