Biciklijada – biciklom do zdravlja

Slika PU_V/vijesti/2009/09_mjesec/17_09/biciklijada.JPG

U organizaciji Društva za zaštitu od dijabetesa Varaždin i Zajednice športskih udruga grada Varaždina, u subotu, 12. rujna 2009. godine održana je vožnja biciklima ulicama grada Varaždina prema izletištu Drava pod nazivom „Biciklijada - biciklom do zdravlja“.

Foto: PU Varaždinska
U organizaciji Društva za zaštitu od dijabetesa Varaždin i Zajednice športskih udruga grada Varaždina, u subotu, 12. rujna 2009. godine održana je vožnja biciklima ulicama grada Varaždina prema izletištu Drava pod nazivom „Biciklijada - biciklom do zdravlja“. Oko 400 sudionika, od kojih je najmlađi imao četiri, a najstariji preko 70 godina, okupili su se do 10 sati ispred Športske dvorane „Graberje“ u Varaždinu, odakle su krenuli prema šoping centru „Supernova“ u Optujskoj ulici, te nakon toga, zadanom trasom prema cilju – izletištu Drava.



Uz razne prigodne zabavne sadržaje pripremljene od strane organizatora, policijski službenici Postaje prometne policije Varaždin za sve su sudionike organizirali poligon vožnje spretnosti.
Tom su vožnjom djeca i odrasli sudionici pokazali svoje sposobnosti i vještine upravljanja biciklom, a svi koji su poligon prošli bez većih pogrešaka, nagrađeni su prigodnim poklonima – reflektirajućim prslucima, svjetlima za bicikle i drugim nagradama.



Stranica