Obavijesti o javnim okupljanjima

U vremenu od 21. do 24. kolovoza, u mjestu Ljubešćica održat će se javna priredba pod nazivom „Dani Općine Ljubešćica“

U vremenu od 21. do 24. kolovoza, u mjestu Ljubešćica održat će se javna priredba pod nazivom „Dani Općine Ljubešćica“. Sadržaji javne priredbe održavat će se u novootvorenoj sportskoj dvorani te u montažnom šatoru postavljenom ispred dvorane.
U sklopu navedene javne priredbe, u subotu 22. kolovoza, u vremenu od 21 do 23.30 sati održat će se koncert Marka Perkovića Thompsona.
U svezi navedenog javnog okupljanja neće biti posebne regulacije prometa u mjestu Ljubešćica, dok će se vozila posjetitelja parkirati na parkiralištu kod groblja u Ljubešćici te slobodnim parkirnim mjestima u samom mjestu.
 
 
U vremenu od 21. do 30. kolovoza  u gradu Varaždinu održat će se javna priredba kulturno-zabavnog karaktera „Špancir fest“.
Tijekom svih dana navedene javne priredbe u užoj gradskoj jezgri Varaždina očekuje se veliki broj posjetitelja kako građana grada Varaždina tako i posjetitelja iz okolnih mjesta i županija, a isto tako i stranih turista.
Obzirom da se u navedenom razdoblju organizira i nekoliko većih koncerata, radi protočnosti i sigurnosti sudionika u prometu te omogućavanja propisnog parkiranja vozila kao i zabrane prometovanja vozilima prema pješačkoj zoni (osim stanara), svakodnevno u vremenu od 9.30 do 21.30 sati biti će uspostavljena privremena regulacija prometa od strane pripadnika Prometne jedinice mladeži i to:
 
            - Trg Slobode
            - Pavlinska ulica (kod ulaza)
            - Kukuljevićeva – A. Šenoe (prema ukazanoj potrebi u vremenu od 9.30 do 21.30 zabranit će se i prometovanje ulicom A. Šenoe, od raskrižja s Kukuljevićevom do Trga Bana Jelačića, te će se promet odvijati Kukuljevićevom ulicom prema Preradovićevoj)
            - Gajeva ulica – Trg Bana Jelačića (dodatno će se postaviti prepreka – rampa, te prometni znak zabrane prometa), a također će se privremeno ukloniti prometni znak koji označava parkiralište jer se isto zatvara radi prenamjene prostora.
            - S. Vraza – V. Lisinskog – na navedenom mjestu zabranit će se skretanje u ulicu V. Lisinskog (osim za stanare i vozila dostave i izvođača) a na početku navedene ulice uspostavit će se privremena regulacija prometa na način da će se ulicom V. Lisinskog prometovati samo do Uršulinske ulice.
              
Za vrijeme održavanja većih koncerata na prostoru Starog grada, koji će se održavati u večernjim satima, te pretpostavke da će istima prisustvovati veliki broj posjetitelja, uspostavit će se privremena regulacija prometa u ulici Stanka Vraza.
U navedeno vrijeme, uz postavljanje privremene signalizacije prometa i fizičku regulaciju, planira se zatvaranje djela ulice Stanka Vraza za promet i to od raskrižja s ulicom Braće Radića do Hallerove aleje te će se promet odvijati obilazno.
Obzirom da će se prometom upravljati u poslijepodnevnim i večernjim satima odnosno u vrijeme slabije vidljivosti, molimo vozače da prilikom nailaska na raskrižje povećaju oprez i smanje brzinu kretanja kako bi se izbjegle neželjene posljedice.
 
             Također molimo vozače da svoja vozila pravilno parkiraju kako ne bi dovodili u opasnost ostale sudionike u prometu.


Stranica