Pronađeni počinitelji razbojništva u Strmcu Podravskom

Dovršenom kriminalističkom obradom nad četvoricom hrvatskih državljana starosti 24, 23, 20 i 19 godina, utvrđeno je da su isti u ponedjeljak, 17. kolovoza, oko 22.50 sati u mjestu Strmec Podravski izvršili razbojništvo

Dovršenom kriminalističkom obradom nad četvoricom hrvatskih državljana starosti 24, 23, 20 i 19 godina, utvrđeno je da su isti u ponedjeljak, 17. kolovoza, oko 22.50 sati u mjestu Strmec Podravski izvršili razbojništvo nad hrvatskim državljaninom starosti 32 godine koji je vršio dostavu hrane za pizzeriju u kojoj je zaposlen. Navedeni su oštećenog, prema ranijem dogovoru sačekali, a kada je izašao iz dostavnog vozila i zatražio da mu plate dostavu, jedan od počinitelja udario ga je u bradu te mu iz ruke nasilno oduzeo novčanik sa osobnim dokumentima i novcem, dok su ostala trojica iz dostavnog vozila uzela naručenu hranu.
Navedenim djelom pričinjena je materijalna šteta od oko 4 000 kuna.
Počinitelji će se uz kaznenu prijavu za počinjeno kazneno djelo Razbojništvo iz članka 218. Kaznenog zakona dovesti istražnom sucu Županijskog suda u Varaždinu.


Stranica