Obavijesti o javnim okupljanjima

Povodom obilježavanja blagdana Velike Gospe, u subotu 15. kolovoza,u mjestu Biškupec gdje će se održati nekoliko svetih misa kao i proštenje te se očekuje veći broj posjetitelja i intenzivniji promet vozila, na prilaznim pravcima ulica Biškupečka – Gospodarska – Trg I. Perkovca vršit će se fizičko upravljanje prometom u cilju nesmetanog odvijanja prometa pješaka

Povodom obilježavanja blagdana Velike Gospe, u subotu 15. kolovoza,u mjestu Biškupec gdje će se održati nekoliko svetih misa kao i proštenje te se očekuje veći broj posjetitelja i intenzivniji promet vozila, na prilaznim pravcima ulica Biškupečka – Gospodarska – Trg I. Perkovca vršit će se fizičko upravljanje prometom u cilju nesmetanog odvijanja prometa pješaka. Od 7 sati za promet motornih vozila zatvorit će se:
-          Gospodarska ulica - od raskrižja Varteksove ulice do Biškupečke
-           Biškupečka ulica – 100 metara od pružnog prijelaza, tj.od ulaza u poduzeće „Kalnik“ do Trga Ivana Perkovca
-           Trg Ivana Perkovca – od kružnog toka do Gospodarske ulice.
            Na navedenim mjestima biti će uspostavljena fizička regulacija prometa od strane prometne jedinice mladeži.
           
            Također povodom obilježavanja blagdana Velike Gospe u mjestu Bednja, u subotu 15. kolovoza, u vremenu od 8 do 18 sati privremeno će se za promet zatvoriti lokalna cesta broj 25 105 te će se promet odvijati alternativnim pravcem: ulica grofova Drašković – D 508 – ulica Ljudevita Gaja – centar Bednje.
 
            Nadalje, povodom održavanja proštenja Svetog Roka u mjestu Druškovec, u nedjelju, 16. kolovoza, u vremenu od 8 do 18 sati privremeno će se zatvoriti za promet lokalna cesta 25 046 u Druškovcu dok će se promet odvijati alternativnim pravcem: Koškovec ŽC 2059 - LC 25 046 u smjeru kapele Svetog Roka – zaseok Filipeki izlaz na ŽC 2059.
 
 
            U svezi navedenog umoljavaju se vozači da poštuju prometne propise te da brzinu kretanja prilagode stanju i uvjetima na cesti, a posebno da kod parkiranja vozila pravilno koriste parkirališna mjesta te time omoguće nesmetan prolaz pješacima i drugim sudionicima u prometu.       


Stranica