Prevrtanje traktora u Jalžabetu

U petak, 7. kolovoza, u 16.55 sati u mjestu Jalžabet došlo je do prevrtanja traktora s prikolicom kojom prilikom su ozlijeđene dvije osobe

            U petak, 7. kolovoza, u 16.55 sati u mjestu Jalžabet došlo je do prevrtanja traktora s prikolicom kojom prilikom su ozlijeđene dvije osobe.
            Hrvatski državljanin starosti 22 godine upravljao je pod utjecajem alkohola, prije stjecanja prava na upravljanje traktorom kojem je istekla važenje prometne dozvole i police osiguranja, s priključenom neregistriranom prikolicom, nizbrdicom Ludbreške ulice u mjestu Jalžabet. Dolaskom u raskrižje s Novom ulicom, zbog bitno smanjenih vozačkih sposobnosti uslijed utjecaja alkohola, brzinu kretanja vozila nije prilagodio osobinama i stanju ceste uslijed čega je kod skretanja u desno u Novu ulicu izgubio kontrolu nad upravljačem traktora kojim se tada prevrnuo.
            Tom prilikom putnici na traktoru, hrvatski državljani starosti 23 i 16 godina zadobili su ozljede te im je medicinska pomoć pružena u OB Varaždin, ali ozljede nisu okvalificirane.


Stranica