Krađa osobnog vozila u Vinici

U subotu, 1. kolovoza, oko 24 sati, u mjestu Vinica, nepoznati je počinitelj izvršio krađu osobnog vozila „Yugo Koral“

 
            U subotu, 1. kolovoza, oko 24 sati, u mjestu Vinica, nepoznati je počinitelj izvršio krađu osobnog vozila „Yugo Koral“, vlasništvo hrvatske državljanke starosti 53 godine. Krađa je izvršena na način što je nepoznati počinitelj iskoristio odsutnost dojaviteljice i ušao u otključano vozilo koje se nalazilo ispred kuće, isto upalio originalnim ključem koji se nalazio u kontakt bravi, te se udaljio u pravcu Gornjeg Ladanja.
            Istog dana oko 0.45 sati u Sračincu, policijski službenici PP Varaždin uočili su gore navedeno vozilo sa nepoznatim vozačem, koji se nije želio zaustaviti na date zvučne i svjetlosne signale od strane policijskih službenika. Vozilo je potom pronađeno u mjestu Svibovec Podravski na poljskom putu, a nedaleko istog uočen je hrvatski državljanin starosti 24 godine, koji je doveden u prostorije PP Varaždin, na obavljanje obavijesnog razgovora, kojom prilikom je utvrđeno da je isti počinitelj navedene krađe. 
            Vozilo je po završenom očevidu vraćeno vlasnici, dok se protiv počinitelja podnosi kaznena prijava za počinjeno kazneno djelo Krađa iz čl. 216. Kaznenog zakona.


Stranica