Provala u vikend kuću u Salinovcu

U vremenskom razdoblju od 11. lipnja od 17 sati do 13. lipnja do 10 sati nepoznati je počinitelj počinio tešku krađu provaljivanjem u vikend kuću u mjestu Salinovec, na predjelu zvanom „Šatornjak“, vlasništvo hrvatskog državljanina starosti 71 godinu na način što je razbio staklo jednog od prozora i ušao u unutrašnjost odakle je otuđio više prehrambenih proizvoda.

U vremenskom razdoblju od 11. lipnja od 17 sati do 13. lipnja do 10 sati nepoznati je počinitelj počinio tešku krađu provaljivanjem u vikend kuću u mjestu Salinovec, na predjelu zvanom „Šatornjak“, vlasništvo hrvatskog državljanina starosti 71 godinu na način što je razbio staklo jednog od prozora i ušao u unutrašnjost odakle je otuđio više prehrambenih proizvoda. Materijalna šteta prema izjavi vlasnika cijeni se na oko 100 kuna.

Dovršenom kriminalističkom obradom nad hrvatskim državljaninom starosti 47 godina utvrđeno je da je isti počinio navedeno kazneno djelo te se protiv njega Općinskom državnom odvjetništvu u Varaždinu podnosi posebno izvješće za počinjeno kazneno djelo Teške krađe iz članka 217. Kaznenog zakona RH.



Stranica