Zlouporaba opojnih droga

U subotu, 20. lipnja u 19.45 sati u Varaždinu, Šetalište dr. Franje Tuđmana, u parku, prilikom utvrđivanja istovjetnosti za trojicu hrvatskih državljana starosti 20 godina, jedan od njih je policijskim službenicima Policijske postaje Varaždin dragovoljno izručio jednu ručno rađenu cigaretu izrađenu od mješavine duhana i zelene biljne materije nalik na opojnu drogu marihuanu, sveukupne težine 0.6 grama i PVC vrećicu sa sadržajem zelene biljne materije nalik na opojnu drogu marihuanu, sveukupne težine 4 grama.

U subotu, 20. lipnja u 19.45 sati u Varaždinu, Šetalište dr. Franje Tuđmana, u parku, prilikom utvrđivanja istovjetnosti za trojicu hrvatskih državljana starosti 20 godina, jedan od njih je policijskim službenicima Policijske postaje Varaždin dragovoljno izručio jednu ručno rađenu cigaretu izrađenu od mješavine duhana i zelene biljne materije nalik na opojnu drogu marihuanu, sveukupne težine 0.6 grama i PVC vrećicu sa sadržajem zelene biljne materije nalik na opojnu drogu marihuanu, sveukupne težine 4 grama.

Prema navedenima se ODO za mladež u Varaždinu podnosi kaznena prijava za počinjeno kazneno djelo Zlouporabe opojnih droga iz članka 173. Kaznenog zakona RH, te protiv 20-godišnjaka koji je izručio navedene predmete i optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga.



Stranica