Prometna nesreća s ozlijeđenim osobama

Jučer, 14. lipnja oko 7.10 sati na raskrižju ulica Ruđera Boškovića i Koprivničke dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama.

Jučer, 14. lipnja oko 7.10 sati na raskrižju ulica Ruđera Boškovića i Koprivničke dogodila se prometna nesreća s ozlijeđenim osobama. Hrvatski državljanin starosti 24 godine upravljao je osobnim vozilom Koprivničkom ulicom u smjeru Optujske ulice te je dolaskom do raskrižja sa ulicom Ruđera Boškovića na kojem se prometom upravlja uređajem za davanje prometnih svjetala, vozilom je ušao u raskrižje na znak crvenog svjetla, a da nije propustio osobno vozilo kojim je ulicom Ruđera boškovića na znak zelenog svjetla upravljao hrvatski državljanin starosti 54 godine. Tom prilikom je došlo do udara prednjeg djela osobnog vozila 24-godišnjeg vozača u prednji lijevi dio osobnog vozila 54-godišnjaka.

U prometnoj nesreći 24-godišnji vozač i putnici iz njegovog vozila, hrvatski državljani starosti 23 i 24 godine, te putnici iz drugog osobnog vozila, hrvatski državljani starosti 85 i 53 godine zadobili su ozljede te im je medicinska pomoć pružena u Općoj bolnici Varaždin dok ozljede nisu okvalificirane.



Stranica