Nogometna utakmica - obavijest

U nedjelju, 31. svibnja s početkom u 16.30 sati na nogometnom stadionu „Varteks“ u Varaždinu odigrat će se prvenstvena nogometna utakmica I HNL između NK „Varteks“ i NK „Croatia Sesvete“. U svezi navedenog, a u slučaju potrebe prilikom dolaska posjetitelja na stadion ili izlaska sa stadiona moguće je privremeno zatvaranje Zagrebačke ulice u zoni stadiona te će se u tom slučaju promet odvijati obilazno i to slijedećim obilaznim pravcem: Biškupečka ulica – Gospodarska – Zagrebačka.

U nedjelju,  31. svibnja  s početkom u 16.30 sati na nogometnom stadionu „Varteks“ u Varaždinu odigrat će se prvenstvena nogometna utakmica I. HNL između NK „Varteks“ i NK „Croatia Sesvete“. U svezi navedenog, a u slučaju potrebe prilikom dolaska posjetitelja na stadion ili izlaska sa stadiona moguće je privremeno zatvaranje Zagrebačke ulice u zoni stadiona te će se u tom slučaju promet odvijati obilazno i to slijedećim obilaznim pravcem: Biškupečka ulica – Gospodarska – Zagrebačka.
Posjetitelji navedene utakmice se upozoravaju da je temeljem Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima, u športski objekt zabranjeno unošenje alkoholnih pića, opojnih droga, pirotehničkih sredstava, oružja i drugih sredstava pogodnih za nanošenje ozljeda ili za stvaranje nereda i nasilja, kao i unošenje predmeta pogodnih za bacanje u natjecateljski ili gledateljski prostor. Također se upozoravaju posjetitelji da je sukladno Zakonu o izmjenama i dopunama Zakona o sprječavanju nereda na športskim natjecanjima („Narodne novine“ broj 43/09.) kažnjiv pokušaj ulaska, dolaska ili boravak na prostoru športskog objekta u alkoholiziranom stanju iznad 0.8 g/kg alkohola u krvi ili odbijanje podvrgavanju ispitivanja alkoholiziranosti mjernim uređajima.


Stranica