Plakat "Budi zakon! - Postani policajac/policajka" na reklamnom panou i autobusu za prijevoz učenika

  • Slika \PU_V\vijesti\2024\Autobus - Postani policajac\policijakampanja (1 of 9).jpg
  • Slika
  • Slika
  • Slika

Detaljne informacije o Programu srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka i srednjoškolskog dvogodišnjeg obrazovanja kroz treći i četvrti razred srednje škole mogu se dobiti u Policijskoj školi „Josip Jović“ radnim danom od 7 do 15 sati, na broj telefona: 01/2426-305 i 01/2426-313 ili putem e-mail adrese:  postani.policajac@policija.hr 

Foto: PU varaždinska i eVaraždin

Ministarstvo unutarnjih poslova početkom travnja ove godine objavilo je Natječaj za upis polaznika/polaznica u Program srednjoškolskog obrazovanja odraslih za zanimanje policajac/policajka u 2024./2025. godini i Natječaj za upis učenika u III. razred Policijske škole "Josip Jović" za stjecanje strukovne kvalifikacije za zanimanje policajac/policajka u 2024./2025. godini.

U cilju informiranja svih zainteresiranih kandidata, a posebno učenika  srednjih škola, kako bi im se pružile osnovne informacije o programima školovanja, načinu i uvjetima upisa, pravima i obvezama, danas je postavljen plakat „Budi zakon! - Postani policajac/policajka“ na reklamnom panou u zoni srednjih škola u Hallerovoj aleji u Varaždinu. Također, od danas jedini i po prvi puta, autobus koji prevozi učenike u vlasništvu poduzeća Vincek d.o.o., promiče kampanju „Postani policajac/policajka, putem vizualne poruke na stražnjoj strani autobusa.

Policijski službenik za prevenciju u Policijskoj upravi varaždinskoj Davor Bezak je zahvalio Elektrostrojarskoj školi Varaždin i poduzeću „Vincek“ na suradnji u kampanji. „Pozivam sve one mlade koji ostvaruju uvjete, a žele zanimljiv i dinamičan posao uz mogućnost daljnjeg školovanja i napredovanja u karijeri,  da se jave s povjerenjem te ostvare svoje profesionalne želje i ciljeve priključivši se policijskom timu i postanu zakon“ rekao je Davor Bezak.  

 

Stranica