Prometna nesreća u Varaždinu

​U prometnoj nesreći koja se dogodila u četvrtak, 25. svibnja oko 06.55 sati u ulici Frana Supila u Varaždinu, ozlijeđena je jedna osoba. 

Muškarac starosti 72 godina upravljao je osobnim automobilom iz smjera ulice Julije Merlića u smjeru ulice Miroslava Krleže.

Dolaskom do semaforiziranog raskrižja sa Zagrebačkom ulicom, na kojem je na semaforu bilo upaljeno dopunsko prometno zeleno svijetlo, u obliku zelene svjetleće strelice, ušao je u navedeno raskrižje te skretao udesno, a da pritom nije iako je morao propustio vozilo koje se kreće kolnikom na koji ulazi. Tom prilikom prednjim dijelom vozila naletio je na lijevu bočnu stranu bicikla kojim je upravljala 29-godišnjakinja, koja se biciklom nepropisno kretala kolnikom Zagrebačke ulice, po biciklističkoj traci s lijeve strane kolnika namijenjenoj kretanju bicikla u suprotnom smjeru, a u trenutku naleta se nalazila na biciklističkom prijelazu.

U prometnoj nesreći ozlijeđena je 29-godišnjakinja. Medicinska pomoć joj je pružena u Općoj bolnici Varaždin, a njezine ozlijede će se okvalificirati naknadno.

Stranica