Druženje umirovljenika unutarnjih poslova s kolegama iz Slovenije i Mađarske

           U subotu, 31. kolovoza, održano je druženje članova Udruge umirovljenika unutarnjih poslova s kolegama , članovima udruga umirovljenih policijskih djelatnika iz Čakovca, Maribora te dva grada iz Mađarske, Nagykanizse i Marcalija.
            Druženje je započelo u jutarnjim satima u restoranu River Pub u Varaždinu, gdje su se umirovljenicima pridružili gosti, zamjenik Varaždinskog župana Tomislav Paljak, zamjenik gradonačelnika Varaždina Zlatan Avar, zamjenik načelnika Policijske uprave varaždinske Darko Blaži, glasnogovornica Policijske uprave varaždinske Marina Kolarić, predsjednica Saveza udruga umirovljenika Varaždin Jadranka Bahlen i tajnica spomenutog Saveza udruga Verica Hižar.
            Nakon pozdravnog govora predsjednika Udruge umirovljenika unutarnjih poslova Varaždin Stjepana Bakse, okupljene su pozdravili i zamjenik župana Paljak, zamjenik gradonačelnika Avar, zamjenik načelnika PU varaždinske Blaži, predsjednica Saveza udruga umirovljenika Jadranka Bahlen te predsjednici svih gostujućih udruga. Predsjednik Baksa im je tom prilikom u ime Udruge uručio prigodne poklone.
            Uslijedio je doručak za sve okupljene, nakon čega su se gosti u pratnji domaćina uputili na festival uličnih šetača Špancirfest, koji se već po 21. puta održavao u užoj gradskoj jezgri grada Varaždina, gdje su uživali u nastupima uličnih zabavljača i peformera, razgledali izložbene i prodajne štandove te se okrijepili i družili na brojnim mjestima u okviru Špancirfesta.
            Uslijedilo je ponovno okupljanje u restoranu River Pub i ručak te nastavljeno zabavom, pjesmom i plesom uz tamburaški sastav „Biseri, sastavljen većim dijelom od policajaca – branitelja Vukovara.
 

Stranica