Prometna nesreća s ozlijeđenim osobama u Lužanu

U subotu, 24. kolovoza oko 17 sati na državnoj cesti D-3, u prometnoj su nesreći ozlijeđene četiri osobe. Osobnim vozilom je iz smjera Lužana Biškupečkog u smjeru Presečna upravljao 19-godišnjak. U oštrom desnom

U subotu, 24. kolovoza oko 17 sati na državnoj cesti D-3, u prometnoj su nesreći ozlijeđene četiri osobe. Osobnim vozilom je iz smjera Lužana Biškupečkog u smjeru Presečna upravljao 19-godišnjak. U oštrom desnom zavoju nije prilagodio brzinu kretanja vozila stanju i uvjetima prometovanja, te je vozilom prešao na suprotnu prometnu traku, gdje je prednjim djelom vozila udario u lijevi bočni dio osobnog vozila kojim je pretjecajnom prometnom trakom iz smjera Presečna u smjeru Lužana upravljao 33-godišnjak.

Uslijed udara vozilo je odbačeno udesno, te je zadnjim desnim djelom udario u prednji dio osobnog vozila kojim je desnom prometnom trakom upravljala 26-godišnjakinja. Navedeno vozilo je uslijed udara odbačeno van kolnika te se prevrnulo na krov u odvodni kanal. Ozljede su zadobili svi vozači i 35-godišnja suputnica. Medicinska pomoć im je pružena u varaždinskoj Općoj bolnici. Ozljede im za sada nisu okvalificirane.

Stranica