Održana predstava „Živim život bez nasilja“ u Lepoglavi

Policijska postaja Ivanec je u sklopu zajedničkog preventivnog projekta MUP-a i UNDP-a pod nazivom „Živim život bez nasilja“ usmjerenog na sprječavanje svih oblika nasilja održala više projektnih aktivnosti,

Foto: PU varaždinska

Policijska postaja Ivanec je u sklopu zajedničkog preventivnog projekta MUP-a i UNDP-a pod nazivom „Živim život bez nasilja“ usmjerenog na sprječavanje svih oblika nasilja održala više projektnih aktivnosti, interaktivnih radionica u Osnovnim školama Lepoglava, Bednja, Vrbno, Višnjica i Kamenica. Interaktivne radionice održane su učenicima 7.  razreda osnovnih škola.

U Domu kulture u Lepoglavi je danas, 12. travnja u cilju prenošenja znanja o oblicima nasilja prema ženama, nasilja u obitelji i nasilja među mladima, kao i mogućnostima zaštite održana tematska predstava „Nasilje, za nasilje nema opravdanja“ u režiji glumca Zijaha Sokolovića.

Kazališnoj predstavi je prisustvovalo stotinjak učenika 7 razreda osnovnih škola, te njihovi ravnatelji i učitelji. Podršku realizaciji ovog projekta dalo je Vijeće za prevenciju kriminaliteta grada Lepoglave, gradonačelnik grada Lepoglave Marijan Škvarić, načelnik Policijske postaje Ivanec Mario Medenjak, policijski službenik za prevenciju Policijske uprave varaždinske, kao i predstavnici medija, ustanova i udruga koje usko surađuju i sudjeluju u aktivnostima sprječavanja svih oblika nasilja u našoj sredini.

Stranica