Varaždin – u prometnoj nesreći ozlijeđene dvije osobe

Jučer, 27. siječnja oko 17 sati na raskrižju ulice Gustava Krkleca i Hallerove aleje u Varaždinu dogodila se prometna nesreća u kojoj su ozlijeđene dvije osobe. 

Foto: Ilustracija

Jučer, 27. siječnja oko 17 sati na raskrižju ulice Gustava Krkleca i Hallerove aleje u Varaždinu dogodila se prometna nesreća u kojoj su ozlijeđene dvije osobe. Prometna nesreća se dogodila na način što je 38-godišnjakinja upravljala osobnim vozilom Hallerovom alejom te je dolaskom do navedenog raskrižja započela skretati ulijevo u ulicu Ratimira Hercega na znak zelenog svjetla na semaforu za njezin smjer kretanja, a da prethodno nije propustila osobno vozilo kojim je iz suprotnog smjera, također na znak zelenog svjetla, zadržavajući smjer kretanja upravljao 28-godišnjak.

Tom je prilikom prednjim dijelom svog vozila udarila u prednji dio drugog vozila. U prometnoj nesreći su 31-godišnja putnica iz vozila vozačice, te 21-godišnja putnica iz vozila vozača, zadobile ozljede zbog čega im je medicinska pomoć pružena u OB Varaždin. Ozljede nisu okvalificirane.



Stranica