Prometna nesreća s materijalnom štetom

U četvrtak 18. ožujka oko 15.30 sati u Varaždinu u Koprivničkoj ulici dogodila se prometna nesreća sa materijalnom štetom kod koje je jedan od sudionika napustio mjesto događaja.

U četvrtak 18. ožujka oko 15.30 sati u Varaždinu u Koprivničkoj ulici dogodila se prometna nesreća sa materijalnom štetom kod koje je jedan od sudionika napustio mjesto događaja. Do prometne nesreće došlo je na način da je nepoznati vozač osobnog automobila upravljao lijevim prometnim trakom južne kolničke trake u Koprivničkoj ulici te u jednom trenutku započeo radnju prestrojavanja u desnu prometnu traku, a da se prethodno nije uvjerio da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu.

Tom je prilikom bočnim djelom svoga automobila udario u automobil kojim je u istom smjeru desnom prometnom trakom upravljala hrvatska državljanka starosti 41 godinu. Nakon prometne nesreće nepoznati vozač se je udaljio sa mjesta događaja, a da nije ostavo podatke o sebi o automobilu kojim je prouzročena prometna nesreća. Materijalna šteta nastala u prometnoj nesreći procjenjuje se na oko 5 000 kuna. Intenzivnim mjerama traganja policijski službenici su već istog dana utvrdili da je počinitelj prometne nesreće hrvatski državljanin starosti 54 godine.


Stranica