U izgorjelom osobnom vozilu pronađeni ostaci ljudskog tijela

U subotu, 13. ožujka, u 9.55 sati OKC Policijske uprave varaždinske zaprimio je dojavu građanina da je između mjesta Trnovec i Bartolovec uz nasip odvodnog kanala akumulacionog jezera HE Čakovec pronađeno izgorjelo osobno vozilo.

U subotu, 13. ožujka, u 9.55 sati OKC Policijske uprave varaždinske zaprimio je dojavu građanina da je između mjesta Trnovec i Bartolovec uz nasip odvodnog kanala akumulacionog jezera HE Čakovec pronađeno izgorjelo osobno vozilo. Dolaskom policijskih službenika na mjesto događaja utvrđeno je da je vozilo u potpunosti izgorjelo, te da postoji mogućnost da se u istom nalazila osoba.

Očevidom kojeg je provela istražna sutkinja Županijskog suda u Varaždinu, uz prisustvo zamjenice Županijskog državnog odvjetnika u Varaždinu, vještaka Centra za forenzična ispitivanja istraživanja i vještačenja „Ivan Vučetić“ Zagreb, te policijskih službenika Policijske uprave varaždinske, utvrđeno je da je istog dana u vremenu od 0 do 9.55 sati došlo do požara na osobnom vozilu marke „Daewoo Lanos“ kojim se koristi muškarac starosti 39 godina s varaždinskog područja.
Do požara je došlo u unutrašnjosti vozila, te se isključuje tehnički uzrok požara. U tijeku očevida, utvrđeno je da se u vozilu nalaze karbonizirani ostaci ljudskog tijela za sada nepoznate osobe, koji su prevezeni na Odjel patologije Opće bolnice Varaždin, poradi utvrđivanja identiteta i uzroka smrti.


Stranica