Izigravanje zabrana iz sigurnosnih mjera

Policijski službenici Policijske postaje Varaždin, jučer, 23. prosinca u 2.20 sati u Cehovskoj ulici u Varaždinu zatekli su u upravljanju osobnim vozilom hrvatskog državljanina starosti 31 godinu za vrijeme trajanja izvršenja sigurnosne mjere „Zabrane upravljanje vozilima „B“ kategorije“.

Foto: Ilustracija
Policijski službenici Policijske postaje Varaždin, jučer, 23. prosinca u 2.20 sati u Cehovskoj ulici u Varaždinu zatekli su u upravljanju osobnim vozilom hrvatskog državljanina starosti 31 godinu za vrijeme trajanja izvršenja sigurnosne mjere „Zabrane upravljanje vozilima „B“ kategorije“. Izvršenim alkotestiranjem kod istog je utvrđena prisutnost od 2 g/kg alkohola u organizmu, zbog čega je isti doveden u prostorije Policijske postaje Varaždin gdje je uhićen i smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje do prestanka djelovanja opojnog sredstva.

Navedeni je istog dana uz kaznenu prijavu za počinjeno kazneno djelo Izigravanje zabrana iz sigurnosnih mjera i pravnih posljedica osude doveden istražnoj sutkinji Županijskog suda u Varaždinu koja mu je odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati. Također se protiv istog podnosi optužni prijedlog za počinjene prekršaje.



Stranica