Pronađen počinitelj krađe vozila

U nedjelju, 20. prosinca oko 4.30 sati sa parkirališta ugostiteljskog objekta „Fontana“ u Kućanskoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj otuđio osobno vozilo „Fiat Punto“, vlasništvo hrvatskog državljanina starosti 34 godine.

U nedjelju, 20. prosinca oko 4.30 sati sa parkirališta ugostiteljskog objekta „Fontana“ u Kućanskoj ulici u Varaždinu, nepoznati je počinitelj otuđio osobno vozilo „Fiat Punto“, vlasništvo hrvatskog državljanina starosti 34 godine. Krađa je izvršena na način što je nepoznati počinitelj iskoristio odsutnost vlasnika vozila i sjeo u otključano i sa motorom u pogonu osobno vozilo, te se sa istim udaljio u nepoznatom smjeru. 

Materijalna šteta prema izjavi oštećenog cijeni se na 70 000 kuna. Istog dana u 6.30 sati na Trgu Svetog Vida u Vidovcu po policijskim službenicima Postaje prometne policije Varaždin zaustavljeno je navedeno osobno vozilo kojim je upravljao hrvatski državljanin starosti 27 godina. Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je isti otuđio osobno vozilo na gore opisani način. Vozilo je vraćeno vlasniku. Protiv 27-godišnjaka se podnosi kaznena prijava za počinjeno kazneno djelo Teške krađe iz članka 217. stavak 2. Kaznenog zakona.



Stranica